X
تبلیغات
رایتل
هشدار مهم فیس بوکی(( Facebook))  چاپ
تاریخ : چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه سال 1390
اگر برای امنیت خودتان و دوستانتان اهمیت قائل هستید، این متن را در اختیار دیگران قرار دهید
نام نویسنده مهم نیست. آن را کپی کنید و در وبلاگتان یا صفحه خودتان انتشار دهید
و یا برای دوستانتان ایمیل کنید.
احتمالا ارزش دارد اگر چند دقیقه ای برای این موضوع زمان صرف کنید
اپلیکیشن ها متعلق به خود فیس بوک نیست و هرکس می تواند یکی از این ها ایجاد کند و روی فیس بوک منتشر کند و از طریق آن به اطلاعات دیگران دسترسی پیدا کند
جای افسوس دارد که تعداد بسیاری از دوستان بدون کمترین دقتی از این اپلیکیشن ها استفاده کرده اند و متاسفانه اطلاعاتشان را در دسترس افراد ناشناس قرار داده اند
خلاصه خواستم بگویم حواستان باشد خدای نکرده کسی از اطلاعات شخصی تان سوء استفاده نکند و برایتان موجب دردسر نشود
اگر شما هم قربانی سوء استفاده هایی از این دست شده اید، هرچه زودتر با استفاده از مسیر زیر، دسترسی های داده شده به اطلاعاتتان در فیس بوک را بازنگری کنید:
در بالای صفحه فیس بوک، روی
Account
کلیک کنید تا منوی آن باز شود. سپس روی گزینه
Privacy Settings
کلیک کنید. در صفحه باز شده، زیر بخش
Apps and Websites،
 روی
Edit your settings
کلیک کنید.
حال جلوی قسمت
Apps you use
روی دکمه
Edit Settings
کلیک کنید
حالا لیست اپلیکیشن ها و وب سایت هایی که به اطلاعات شما دسترسی دارند را خواهید دید
در این لیست می توانید با فشردن دکمه (ضربدر) که در هر سطر وجود دارد
دسترسی هریک از اپلیکیشن ها به اطلاعاتتان را قطع کنید
حتما در این لیست مواردی را می بینید که تعجب می کنید
بترسید از همه آن مواردی که نمی شناسیدشان و به آنها اطمینان ندارید
اجازه ندهید ظاهر فریبنده آنها، شما را در معرض سوء استفاده و تهدید قرار دهد
نکته ای بسیار مهم تر از موضوع پیشین وجود دارد که می بایست به آن دقت کرد
ممکن است شما حواستان بوده باشد و موارد امنیتی را رعایت کرده باشید؛
ولی یکی از دوستانتان اشتباه کرده باشد و به یک اپلیکیشن دسترسی داده باشد
و آن اپلیکیشن از طریق آن دوستتان، به اطلاعات خصوصی شما دسترسی پیدا کند
حالا چطور باید جلوی این موضوع را گرفت؟
به مسیر زیر بروید
در بالای صفحه فیس بوک، روی
Account
کلیک کنید تا منوی آن باز شود. سپس روی گزینه
Privacy Settings
کلیک کنید. در صفحه باز شده، زیر بخش
Apps and Websites،
 روی
Edit your settings
کلیک کنید
حال مقابل گزینه
Info accessible through your friends
روی دکمه
Edit Settings
کلیک کنید
لیست باز شده، موارد و اطلاعاتی را نشان می دهد که از طریق دوستانتان می تواند در اختیار اپلیکیشن ها و دیگران قرار گیرد
توصیه می کنم همه تیک ها را بردارید و تنظیمات را ذخیره کنید
با این کار دیگر کسی نمی تواند از طریق دوستانتان به اطلاعات شما دسترسی پیدا کند
لطفا این متن را به اشتراک بگذارید تا همه مطلع شوند